16 daagse Rondreis Total Touch Brazilie Afbeelding 16 daagse Rondreis Total Touch Brazilie
16 daagse Rondreis Total Touch Brazilie ***
Bestemming: Rondreizen Brazilie - Rondreizen

16 daagse Rondreis Total Touch Brazilie

***

Is de terechte titel van de grote 16-daagse rondreis uit het programma, die u langs de absolute hoogtepunten van dit fascinerende land voert. Te beginnen in de fantastisch gelegen en veelbezongen metropool Rio de Janeiro, de stad van strand, samba, carnaval en voetbal. Ook bezoekt u de wonderschone watervallen van Iguacu en verblijft u vier dagen in het grootste en mooiste tropische regenwoud van de wereld: de...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Is de terechte titel van de grote 16-daagse rondreis uit het programma, die u langs de absolute hoogtepunten van dit fascinerende land voert. Te beginnen in de fantastisch gelegen en veelbezongen metropool Rio de Janeiro, de stad van strand, samba, carnaval en voetbal. Ook bezoekt u de wonderschone watervallen van Iguacu en verblijft u vier dagen in het grootste en mooiste tropische regenwoud van de wereld: de Amazone.

Dag 1 Amsterdam - Fortaleza of Natal (ca. 7.400km)

Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Fortaleza of Natal. Na aankomst wordt u ontvangen door onze reisleiding

Accommodatie Fortaleza of Natal Uw verblijf in Fortaleza is in Hotel Vela e Mar 3 of in Natal in Hotel Morro do Careca 3. (of vergelijkbaar)

Dag 2 Fortaleza/Natal - Rio de Janeiro (ca. 1.900km)

(Ontbijt inbegrepen*) Vlucht naar Rio de Janeiro. U wordt op de luchthaven ontvangen door onze gids die u naar uw hotel in de omgeving van de Copacabana brengt. Daar komt u meteen ogen en oren tekort en daarom krijgt u de rest van de dag vrij om te genieten van die typische Braziliaanse strandcultuur.

Accommodatie Rio de Janeiro Uw verblijf in Rio de Janeiro is in Hotel Bandeirantes 3 sterren. (of vergelijkbaar)

Dag 3 Rio de Janeiro

Vandaag wordt u na het ontbijt (inbegrepen) opgehaald voor een tocht door het Tijuca woud van Rio, die uiteindelijk eindigt op de top van de Corcovado waar u samen met Christus over de stad uitkijkt. In de middag gaat u terug naar uw hotel via het woud en langs de vele stadsstranden. U heeft de rest van de avond geheel vrij om zelf in te vullen.

Dag 4 Rio de Janeiro

Vandaag bent u de gehele dag vrij om zelf in te vullen. (ontbijt inbegrepen)

Dag 5 Rio de Janeiro - Foz do Iguacu (ca. 1.200km)

Vandaag vliegt u na het ontbijt (inbegrepen*) naar Foz do Iguacu, op de grens met Argentinie. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u de rest van de dag vrij om zich voor te bereiden op het spektakel dat u de volgende dag wacht.

Accommodatie Foz do Iguacu Uw verblijf bij de watervallen van Foz do Iguacu is in Taroba Express 3 sterren. (of vergelijkbaar)

Dag 6 Foz do Iguacu

Na het vroege ontbijt (inbegrepen) gaat u de watervallen ontdekken van Foz do Iguacu. U bezoekt hier de mooie ruige Argentijnse kant met zijn schitterende uitzicht. Onderweg geniet u dan ook nog midden in dit wereldwonderlijke gebied van een traditionele lokale lunch (inbegrepen).

Dag 7 Foz do Iguacu

Dag ter vrije besteding.

Dag 8 Foz do Iguacu - Manaus - Amazone (ca. 2.400km)

En of het allemaal nog niet genoeg is, vliegt u vandaag naar het grootste tropische regenwoud ter wereld: de Amazone. Na aankomst in de hoofdstad Manaus wordt u opgehaald en per boot in ca. 40 minuten naar het Tiwa Resort gebracht. Afhankelijk van uw aankomsttijd maakt u diezelfde middag al kennis met de onvergetelijke jungle doormiddel van uw eerste jungle trekking (2 uur) in het Tiwa reservaat. (lunch en diner inbegrepen) Het Tiwa Resort heeft een geweldige keuken die u ook laat kennismaken met de lokale Amazone gerechten.

Dag 9 Amazone gebied

(ontbijt inbegrepen) Deze dag staat geheel in het teken van de ontmoeting tussen de gele en zwarte rivier die deel uitmaken van de Amazone (8 uur). Prachtig is het om te zien hoe op het punt waar beide rivieren samen komen, het water aan de ene kant helemaal geel en aan de andere helemaal zwart gekleurd is. U vertrekt s ochtends per boot vanaf de pier van het Tiwa Resort. Deze tocht brengt u ook naar een traditioneel rivierbewoners huis (Caboclos) (1 uur) en een bezoek aan de beroemde rubberboommusuem van de Amazone (2 uur). U bent terug bij Tiwa voor de (late) lunch (inbegrepen). Aan het eind van de middag trekt u er weer op uit voor het avontuurlijke piranha vissen (3 uur) en dan gaat u in het donker de rivier op om krokodillen te spotten. Het klinkt eng, maar het is onvergetelijk als u die oranjerode ogen in de straal van de zaklamp ziet oplichten. Of wanneer de krokodil door de gids in uw handen gelegd wordt! Daarna keert u terug voor de overnachting en wees gerust: de krokodillen komen in principe niet op uw kamer. Diner inbegrepen.

Accommodatie Amazone Uw verblijf in de Amazone is in Tiwa Amazonas Eco Resort 3 sterren. (of vergelijkbaar)

Dag 10 Amazone gebied

ontbijt en lunch inbegrepen.s Middags heeft u vrij om te genieten van het prachtige hotel en het zwembad of om een van de vele optionele excursies bij Tiwa te doen. Zo is er een unieke kans om een echte Indianenstam te bezoeken of het Opera gebouw in Manaus te bezoeken! Overigens kan het zijn dat het programma van dag 9 en dag 10 omgedraaid wordt, afhankelijk van het programma van het hotel. (Diner inbegrepen)

Dag 11 Amazone - Manaus - Natal (ca. 2.800km)

Ontbijt inbegrepen*. Hierna gaat u terug naar uw hotel om uit te checken, daarna laat u de natuur achter en vertrekt u langzaam maar zeker weer naar Manaus.

Dag 12 t/m 14

Het verblijf voor de laatste 4 nachten is in hotel Morro do Careca, een 3 sterren hotel in Ponta Negra. Dit hotel heeft een absoluut warm Braziliaans karakter. Het hotel ligt direct op het zandstrand. Bars, gastvrije restaurantjes, het bruisende strandleven in de baai van Ponta Negra, alles is hier binnen handbereik. De ideale locatie voor een heerlijke, ontspannen vakantie. U krijgt een kamer met zeezicht en ontbijt

U kunt er ook voor kiezen om deze laatste vier nachten in een ander hotel te verblijven, bijvoorbeeld: Hotel Pestana 5 zeezicht incl. ontbijt 150,- per persoon Beach Hotel 4 incl. ontbijt 140,- per persoon Pipa Ocean View 4 incl. ontbijt 100,- p.p.

Vermeld u dan bij het veld opmerkingen dat u een van deze hotels wenst bij te boeken, deze toeslagen zijn op basis van een tweepersoonskamerbezetting eenpersoonsbezetting is 25% extra.

Dag 15

Vertrek van Natal naar Amsterdam.

Dag 16

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

  • Vlucht Amsterdam-Fortaleza of Amsterdam-Natal en Natal-Amsterdam
  • Alle binnenlandse vluchten
  • Alle transfers tijdens de rondreis
  • Alle hotelovernachtingen
  • Verzorging volgens beschrijving
  • Engels sprekende gidsen
  • Diensten locale gidsen
  • Rondreis volgens programma
  • in airco bus/minivan

Exclusief

  • Binnenlandse luchthavenbelasting (ca. 3,- euro per bestemming)
  • Fooien (vrijwillig)
  • 32 euro per persoon verplicht aan vertrekbelasting (mogelijk om in Nederland te betalen of ter plaatse)
  • Transferkosten 25.- euro p.p. per enkele reis (optioneel)

Overige

Wijzigingen in het dagprogramma onder voorbehoud. Deze rondreis heeft een 100% vertrek garantie, geen minimum aantal deelnemers vereist. Voor Brazilie zijn geen inentingen verplicht gesteld, voor een persoonlijk advies adviseren wij u contact op te nemen met de GGD.

  • Ontbijt inbegrepen is afhankelijk van hoelaat uw vlucht vertrekt naar uw volgende bestemming.

Boekingscode: FBR



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

16 daagse Rondreis Total Touch Brazilie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail